GRATIS FRAGT VED KØB OVER 1000 DKK

Om byMarika

byMarika designer og producerer håndlavede smykker i et simpelt Skandinavisk design. Alle smykker er designet med fokus på den lille detalje og hylder det enkle hverdagssmykke. Smykkerne forhandles udelukkende via denne hjemmeside.

Med byMarika, har jeg taget beslutningen om, at fokusere på den gode kundeoplevelse. Dette gøres igennem ægte materialer og gennemsigtig produktion.

 

Holdbare materialer

Tidløse designs og holdbarhed hænger unægtelig sammen. Derfor producerer jeg alle smykker i massiv 14 karat guld. 14 karat guld sikrer at dine smykker holder til hverdagen. Du skal kunne bruge dine smykker hver dag, uden at bekymre dig om form og farve forsvinder. Ved at bruge ædelsten som safirer og diamanter, er du samtidig sikret holdbare sten, der giver eksklusivitet i hverdagen.

 

Gennemsigtig produktion

Alle smykker er designet og produceret i mit hjemmeværksted i Århus. Jeg påskønner enkelthed, hvilket gennemsyrer hele min virksomhed. Der er herved ikke langt fra design til produktion og salg, da alle mellemled bevidst er skåret fra. Ved at skære mellemled som produktion og forhandlere fra, nøjes du med at betale for det rå materiale samt min arbejdskraft.

Når du køber dine smykker hos byMarika, køber du både bæredygtigt samt støtter en lokal designer. Dette bliver belønnet med håndlavede designs til en pris, hvor alle kan være med.