• Intro
  • SHOWROOM og ÅBNINGSTIDER
  • Info om diamanter
  • Forsendelse og levering
  • Retur
  • Reklamation
  • Betaling
  • Databeskyttelse
  • Told og moms
  • KONTAKT/KUNDESERVICE

byMARIKA er en dansk smykkevirksomhed, ejet af Marika Kjellstrøm Christensen. Marika designer og håndlaver de enkle smykker i sit lille værksted i Århus. Alle smykker er lavet i ægte materialer som sølv, guld og diamanter da kvalitet og holdbarhed påskønnes stort i den lille butik.
 
"Jeg sætter stor pris på enkelthed, hvilket ses gennem hele min virksomhed, lige fra design til proces til kundeservice. Jeg sælger hovedsageligt smykkerne gennem min hjemmeside, og derved skåret de fordyrende mellemled fra. Det er fantastisk at kunne tilbyde håndlavet design til en pris hvor alle kan være med. 

Velkommen til min shop!"


SHOWROOM OG ÅBNINGSTIDER

Grisk LAB
Carl Blochs Gade 37


Grundet deltidsbarsel, holder jeg åbent hver 2. dag frem til juli 2019.

Åbningstider:
ULIGE UGER:
Mandag 11-16.30
Onsdag 11-16.30
Fredag 11-16.00

LIGE UGER:
Tirsdag 11-16.30
Torsdag 11-16.30

(Værksted og showroom har åbent når jeg er her. Hvis jeg er ude af værkstedet, gøres der opmærksom på dette på facebook og instagram-stories)

Her findes hele kollektionen i både guld og sølv. Diamantringene kan beses i butikken og herefter bestilles.INFO OM DIAMANTER
Hos byMARIKA er alle materialer indkøbt hos danske forhandlere. Dette garanterer den bedste kvalitet og en tryg værdikæde for både mig og mine kunder. Teksten nedenfor er fra min diamantforhandlers hjemmeside, og sikrer at du trygt kan købe diamanter hos byMARIKA.

"Hos os gør vi os umage for at levere den bedste kvalitet. Derfor bruges der kun det mest nøjagtige vægt-, kalibrerings- og testudstyr. Alle Diamanter er af slibet ’Very good’ og kalibreret, med mindre andet er oplyst.

I lyset af at der dukker flere og flere syntetisk fremstillede diamanter op, bestræber vi os på at alle diamanter leveret af os, er HTHP (high pressure high temperature) og CVD (chemical vapor deposition) testede.

Hos os har vi fuld kontrol over stenenes oprindelse, og sikrer derigennem, at vi ikke handler med konfliktdiamanter. Vi følger Kimberley processen."
FORSENDELSE OG LEVERING

Hvor sender jeg til?
Jeg sender til det meste af Europa. Hvis du ønsker at købe en vare, men kan ikke finde dit land på listen, så skriv en mail til info@bymarika.com, så finder vi ud af det.

Leveringstid
Din ordre sendes 1-3 dage efter den er bestilt. QuickBreve og pakker i Danmark tager normalt 1-2 dage om at nå sin destination. Alm. breve tager 4-7 dage at nå frem.

Breve og pakker indenfor EU tager normalt 2-10 dage om at nå frem. 
Breve og pakker udenfor EU (inkl. Færøerne og Grønland) tager 5-21 dage at nå frem afhængig af distancen og mulig behandling af told. Kunden er selv ansvarlig for toldbehandling, samt prisen herfor.

Forsendelse
Alle varer sendes med PostNord. Du kan vælge at få din ordre sendt per brev (eksl. track and trace) eller som pakke (inkl. track and trace). Hvis du ønsker at følge din vare til din dør, anbefales det altid at vælge en pakke med track and trace nummer. Denne er ligeledes forsikret, og byMARIKA dækker mistede pakker eller ødelagte varer. Breve uden track and trace sendes på kundens eget ansvar.

Priser
Indenfor Danmark
10-40 dkk

Udenfor Danmark
Fra 35 DKK 

Privatpolitik
bymarika.com indsamler indformation såsom Navn, email og adresse. Denne information er fortrolig og vil kun blive brugt i forbindelse med køb og forsendelse. Da betalingen håndteres af henholdsvis Paypal og Stripe, deles kortoplysninger ikke med byMARIKA.RETUR

Hvis du skulle fortryde dit køb på bymarika.com, har du 14 dage til at henvende dig pr mail til info@bymarika.com og herefter yderligere 14 dage til at sende varen retur. Vedlæg gerne ordrenummer eller kopi af ordre for, så vi kan håndtere din returordre hurtigst muligt. Når varerne er modtaget, sendes pengene/ny vare retur. Returvarerne sendes som udgangspunkt gratis med alm. brev. Ønsker du hurtigere levering kan du betale dig til dette.

Returomkostningerne samt ansvaret for at varen når sikkert frem, er på kundens egen regning og ansvar. Når pakken ikke frem, kan pengene ikke gives retur.
Vi hjælper altid gerne med vejledning.

Ved gaver, gælder de 14 dages returret fra den dag gaven gives. Skriv gerne i kommentarfeltet ved checkout, hvis det er en gave, og hvornår denne skal gives.

Er varen speciallavet, gives der ikke penge retur. Men kan justeres eller ombyttes til anden vare af samme værdi.REKLAMATION

Ifølge den danske købelov har du 2 års reklamationsret. Reklamationen dækker ikke fejl, eller skader som du selv har påført varen. Ved reklamation, send gerne et billede, samt beskrivelse af fejlen til info@bymarika.com, så tager vi en dialog om næste skridt.

Ved godkendt reklamation dækker byMARIKA alle forsendelsesomkostninger når varen sendes retur.BETALING

byMARIKA er knyttet til Paypal samt Tictal, hvilket betyder at du kan betale med din paypal konto eller kreditkort direkte på siden. Bymarika har ikke adgang til dine betalingsoplysninger, da disse beskyttes af Tictail eller Paypal.
For at holde papirspild til et minimum, modtager du din kvittering på email efter købet. 


DATABESKYTTELSE

ByMarika indsamler og bevarer data der er relevante for at afsende en ordre. Dvs. Navn, adresse og email. Telefonnummer oplyses efter kundens eget valg, og bruges i forbindelse med at give besked ved modtagelse af pakke inkl. track and trace. 
ByMarika modtager ikke kundens betalingsoplysninger, da disse varetages og beskyttes ad de eksterne betalingsfirmaer Tictail og Paypal. 

Oplysninger bevares fortroligt og internt hos byMarika.
TOLD OG MOMS

Alle priser på bymarika.com inkluderer 25% moms. Hvis du bestiller udenfor EU, kan du risikere at skulle betale told. Dette er på eget ansvar. KONTAKT/KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, vil returnere eller har andet på hjerte, så skriv en e-mail til info@bymarika.com. Du får altid svar indenfor 24 timer på hverdage. 

Marika Kjellstrøm Christensen
info@bymarika.com
CVR. 34832838